Belépés

Elfelejtett jelszó

Új felhasználó vagy? Fiók létrehozása!

Regisztráció

Van már fiókod? Lépj be!

 

 

MAKOT kongresszus, tisztújító közgyűlés


 • Felhívó levél tisztújító közgyűlésre (docx)
 • Az előzetes tudományos program (docx)  Kedves Kolléganők, Kollégák!

  Az októberi kongresszusunk időpontja gyorsan közeleg. A kongresszussal kapcsolatos újabb információk foyamatosan tölthetők le a kongresszust szervező cég, a Convention Budapest Kft. honlapjáról (www.convention.hu), és a társaságunk honlapjáról (www.makot.hu). Mellékelten küldöm az előzetes tudományos programot, ezenkívül egy felhívást, a szombat délelőttre tervezett közgyűlésre, ami egyben vezetőségválasztó közgyűlés is lesz, mint a hogy erről korábbi levelünkben már beszámoltunk. A felhívás a közgyűlés programját is tartalmazza.

  Előzetes jelöléseket a társaság vezetőségébe írásban társaságunk címére elküldött levélben (postai, email) is lehet küldeni. A jelölésről a jelöltet a jelölőnek értesíteni kell, a jelöltnek hozzá kell járulnia a jelöléshez, amit vagy a gyűlés személyes részvevőjeként, vagy a társaságunk honlapjára elküldött elfogadó nyilatkozattal kell megerősíteni.
  Csak a közgyűlésen való részvétel ingyenes, nem szükséges hozzá regisztráció.

  További tudományos információ társaságunktól, technikai információ a kongresszus fő szervezőjétől Bokker Tamástól (tbokker@convention.hu) tel.: (061) 299-0184, (061) 299-0185, fax: (061) 299-0187 érhető el.

  Szeged, 2022. szeptember 21.


  Üdvözlettel: a Magyar Kontaktológiai Társaság vezetőségének nevében

  Dr. med. habil. Végh Mihály, Ph.D., FEBO
  A Szemészet Országos Szakfelügyelő főorvosa